Geavanceerd zoeken
Sorteer op Resultaten per pagina

Vakantieverblijf zoeken

Op zoek naar gîtes Frankrijk met zwembad? Genieten van een privé zwembad of gedeeld zwembad of kinderzwembad op uw favoriete bestemming? Zoek hier een gîte met mooi zwembad.

Gîtes Frankrijk met privé zwembad

Droom je ook deze vakantie te verblijven in een gîte Frankrijk met privé zwembad? Groot gelijk... dromen kunnen realiteit worden. Verblijf deze zomer in een gîte waar het zwembad helemaal privé is. Zowel grote als kleine zwembaden maken het mogelijk om waterplezier te beleven op vakantie. Neem een frisse duik tijdens de zomervakantie in je eigen privézwembad. Een zwembad dichtbij uw gîte kan een ingebouwd zwembad zijn of een opzetzwembad zijn. Er zijn ook houten zwembaden. Controleer goed de foto's en beschrijving van het vakantieverblijf om na te gaan over welk zwembad het gaat. Ga je voor een luxe gîte, dan heb je misschien een zwembad met mooi uitzicht.

Gîtes Frankrijk met verwarmd zwembad

Een gîte Frankrijk huur je het best met een verwarmd zwembad als er kleine kinderen verblijven tijdens de vakantiemaanden. Als de buitentemperatuur niet hoog genoeg is kan het zijn dan het water te koud zijn. Neem geen risico en huur een gîte met verwarmd zwembad. Gebruik de zoekfilters om er de zwembaden met verwarming uit te halen. Het is zalig om te zwemmen in warm water. Ben je niet zeker, stuur dan vrijblijvend een berichtje naar de huiseigenaren.

Gîtes Frankrijk met gedeeld zwembad

Er zijn ook gîtes Frankrijk met gedeeld zwembad. Het voordeel van deze zwembaden is dat zij meestal voorzien zijn van extra zwembadfaciliteiten zoals douches, een coole, mooie of grote glijbaan, wildwaterbaan, duikplank,... Controleer ook of het zwembad beschikt over zoet water of over zout water. Bij veel Gîte aan de kust kan het zwembadwater wel eens zout zijn.

Gîtes Frankrijk en veiligheid rondom het zwembad

Heb je kleine kinderen of een baby? Zorg dan voor voldoende veiligheid in en rond het zwembad. Jaarlijks gebeuren tal van ongevallen met soms verdrinking tot gevolg. Het best boek je een gîte Frankrijk met zwembadalarm of met een omheining. In sommige vakantielanden is het plaatsen van een alarm verplicht.

Gîtes Frankrijk met kinderzwembad

Je kan ook steeds een gîte Frankrijk met kinderzwembad kiezen. Kleine kinderen en baby's zijn er dol op een klein plonsbad.

Gîtes Frankrijk

Zoek een geschikt gîte in de mooiste plaatsen en beleef een mooie vakantie. Zoek gîtes Frankrijk te huur. Zoek je een gîte met zwembad of een diervriendelijk of kindvriendelijk gîte? Zoek en vind op Gîtes-frankrijk.be alle gîtes Frankrijk te huur.