Geavanceerd zoeken
Sorteer op Resultaten per pagina

Vakantieverblijf zoeken

Op zoek naar gîtes Frankrijk met privé zwembad? Genieten van een eigen zwembad op uw favoriete bestemming? Zoek hier een gîte met mooi al dan geen verwarmd privé zwembad.

Gîtes Frankrijk met privé zwembad

Je eigen zwembad? Genieten van rust en zwemmen in privacy? Huur dan een villa Frankrijk met privé-zwembad. Wij bieden tal van villa's en alleenstaande gîtes aan waar je je het zwembad volledig voor jezelf hebt.

Gîtes te huur met eigen verwarmd zwembad

Huur je een appartement op het gelijkvloers, dan kan je in sommige gevallen genieten van je eigen zwembad. Vraag aan de eigenaars of lees goed de omschrijving na of je al dan geen verwarmd privé-zwembad kan gebruiken. Dit kan handig zijn op een koude bestemming of als je huurt buiten het zomerseizoen.

Je eigen zwembad in een mooie tuin

Geniet van de rustige omgeving aan je eigen zwembad gelegen in een mooie tuin. Zie je jezelf al liggen in aan een zwembad met helder blauw water? Ja? Huur dan bij ons jouw gîte met privé-zwembad.

Gîtes Frankrijk

Zoek een geschikt gîte in de mooiste plaatsen en beleef een mooie vakantie. Zoek gîtes Frankrijk te huur. Zoek je een gîte met zwembad of een diervriendelijk of kindvriendelijk gîte? Zoek en vind op Gîtes-frankrijk.be alle gîtes Frankrijk te huur.