Geavanceerd zoeken
Sorteer op Resultaten per pagina

Gîtes Rhône-Alpen

Op vakantie naar de Rhône en de Rhônevallei in het zuidoosten van Frankrijk? Op zoek naar gîtes Rhône Alpen te Frankrijk? Huur hier rechtstreeks bij de eigenaars van een gîte in de Rhône-Alpen of bij één van onze partners.

De Rhône is een vallei met een rijke geschiedenis en traditie. Dit weerspiegelt zicht zowel in de charmante dorpjes, uitzonderlijk streekgerechten en een rijke cultuur. Doorheen de regio stroomt de Rhône-rivier, waarlangs vele wijngaarden staan. De wijnen van de Rhône –vallei zijn van uitstekende kwaliteit. Een internationaal gekende wijnsoort die hier gekweekt wordt, is de regionale Beaujolais-wijn. In de nabijheid van de Alpen is de Rhône-vallei een streek die een uitstekende vakantiebestemming vormt. Uiteraard mogen we de skigebieden niet vergeten, gelegen in de Haute-Savoie in de Franse Alpen, waar wintersporters zich kunnen uitleven. De verschillende departementen zijn Ain, Ardèche, Dauphiné, Drôme, Haute-Savoie, Isère, Loire, Rhône en de Savoie. Bekende plaatsen zijn Lyon, Grenoble, Valence, Annecy, Privas, Chambéry, Chamonix, Tignes, Les Menuires, Saint-Étienne...

Vakantiehuizen Rhone Alpen zoeken via type

Vakantiehuizen Rhone Alpen zoeken via faciliteiten

Vakantiehuis Rhone Alpen zoeken via thema

Gîtes Frankrijk

Zoek een geschikt gîte in de mooiste plaatsen en beleef een mooie vakantie. Zoek gîtes Frankrijk te huur. Zoek je een gîte met zwembad of een diervriendelijk of kindvriendelijk gîte? Zoek en vind op Gîtes-frankrijk.be alle gîtes Frankrijk te huur.