Geavanceerd zoeken
Sorteer op Resultaten per pagina

Gîtes Languedoc-Roussillon

Op vakantie naar de Languedoc-Roussillon in het zuiden van Frankrijk? Op zoek naar gîtes Languedoc-Rousillon te Frankrijk? Huur hier rechtstreeks bij de eigenaar van een gîte in de Languedoc-Roussillon. Doorzoek ons aanbod gîtes.

De Languedoc-Rousillon is een gekende wijnstreek in het zuidoosten van Frankrijk. Van alle wijnen die Frankrijk voortbrengt, wordt maar liefst de helft in Languedoc-Roussillon geproduceerd. Doordat de regio begrensd wordt door de Rhône-vallei, het Centraal massief, de Middellandse Zee en de Pyreneeën biedt zij gevarieerde landschappen en vakanties aan. Het departement Hérault ligt aan de Middellandse Zee en is het belangrijkste departement van de regio Languedoc-Roussillon. De hoofdstad is Montpellier. Het departement Gard, met het beroemde Nîmes als hoofdstad, ligt eveneens in het zuiden van Frankrijk aan de rechteroever van de Rhône. De Aude is een departement van de Languedoc, met als voornaamste steden Carcassonne en Narbonne. Hier zit je vlakbij de Pyreneeën, Andorra en de Catalaanse steden.

Vakantiehuizen Languedoc-Roussillon zoeken via type

Vakantiehuizen Languedoc-Roussillon zoeken via faciliteiten

Vakantiehuis Languedoc-Roussillon zoeken via thema

Gîtes Frankrijk

Zoek een geschikt gîte in de mooiste plaatsen en beleef een mooie vakantie. Zoek gîtes Frankrijk te huur. Zoek je een gîte met zwembad of een diervriendelijk of kindvriendelijk gîte? Zoek en vind op Gîtes-frankrijk.be alle gîtes Frankrijk te huur.