Geavanceerd zoeken
Sorteer op Resultaten per pagina

Gîtes Landes

Op zoek naar gîtes Landes? Ga je binnenkort op vakantie naar het zuidwesten van Frankrijk? Gîtes Landes huren kan je bij één van onze partners of rechtstreeks via de eigenaar. Ontdek ons aanbod aan de Atlantische oceaan.

Ontdek Landes in Frankrijk

Ontdek Landes, één van de mooiste regio’s in Frankrijk. Wij geven een overzicht van de mooiste bezienswaardigheden, algemene streekinformatie over Landes en de populairste dorpen die je in de Landes kan bezoeken. Ontdek waarom een gîte huren in de Landes écht de moeite waard is.

Streekinformatie Landes

De Landes ligt in het zuidoosten van Frankrijk en vormt een onderdeel van Aquitaine. De regio grenst zowel aan de Atlantische oceaan als aan de Pyreneeën en kan hierdoor een gevarieerde vakantie garanderen. De voornaamste troeven zijn de bossen, meren, lange stranden en de bijhorende golven. Voornamelijk surfers, natuur- en strandliefhebbers worden aangetrokken tot deze vakantiebestemming.

Bezienswaardigheden in Landes

Onder leuke plaatsjes in de regio kan je zeker de pittoreske dorpjes Saint Justin en Labastide-d’Armagnac rekenen. De laatste is onder andere gekend van de gelijknamige drank. Ook de oude havensteden Dax en Cap de Breton zijn aanraders. Wie gedurende de derde week van juli in Landes verblijft, kan genieten van de festiviteiten in Mont-de-Marsan ter gelegenheid van de Madelainefeesten.

Populaire dorpen om te bezoeken in Landes

Een leuke plaats om te ontspannen is Biscarosse. Vlakbij de stad ligt een meer met kleine stranden waar je ook aan watersport kan doen. Aan de kust zijn vele toeristische oorden waar allerlei animatie wordt aangeboden. De voornaamste plaatsen zijn Moliets, Mimizan Plage en Vieux Boucau. Een andere plek van ontspanning is het regionaal natuurpark van ‘Les Landes de Gascogne’. Vele gezinnen komen hier wandelen en fietsen, maar je kan het park ook verkennen met een kano of te paard.

Gîtes Landes te huur

Een gîte huren in de Landes? Ontdek welke gîtes Landes te huur zijn op Gîtes-frankrijk.be.

Gîtes Frankrijk

Zoek een geschikt gîte in de mooiste plaatsen en beleef een mooie vakantie. Zoek gîtes Frankrijk te huur. Zoek je een gîte met zwembad of een diervriendelijk of kindvriendelijk gîte? Zoek en vind op Gîtes-frankrijk.be alle gîtes Frankrijk te huur.