Geavanceerd zoeken
Sorteer op Resultaten per pagina

Vakantieverblijf zoeken

Op zoek naar een groepshuis Frankrijk om te huren? Op Gîtes-frankrijk.be vind je tal van groepshuizen te huur op je vakantiebestemming, rechtstreeks aangeboden door de eigenaar. Ben je met een grote groep mensen, dan zijn onze verblijven voor grote groepen de ideale oplossing.

Er werden geen resultaten gevonden

Vakantieverblijven Frankrijk voor grote groepen

Lekker op vakantie met een groep vrienden, familie of collega's? Ben je met een groot aantal mensen dat samen wenst te verblijven in 1 verblijf? Ben je met meer dan 8 personen, dan is een groepsaccommodatie de beste keuze.

Op vakantie in een groepshuis Frankrijk

Je kan verblijven in een groepshuis voor een leuk weekendje weg of voor een lange periode zoals de zomervakantie of wintervakantie. Plan je een bedrijfsuitje? Dan is een groepshuis voor bedrijven de ideale oplossing. Misschien is een vakantieverblijf voor uw collega's bij een stad wel een leuk idee.

Voldoende slaapkamers en slaapplaatsen in een groepshuis

Indien je een verblijf wenst te boeken, controleer dan steeds of er voldoende slaapplaatsen zijn. Het aantal slaapkamers speelt niet zo een grote rol, het is het aantal beschikbare bedden dat belangrijks is. Meestal wordt het maximum aantal personen vermeld in de advertentie.

Faciliteiten groepshuizen

Vakantiehuizen voor grote groepen of veel mensen, moeten voorzien zijn van voldoende faciliteiten. Denk maar aan een voldoende grote leefruimte, keuken en keukenstoelen, tuin enz... Ook het aantal badkamers is belangrijk. Met een kleine badkamer voor veel mensen, mag je lange wachtrijen verwachten.

Gîtes Frankrijk

Zoek een geschikt gîte in de mooiste plaatsen en beleef een mooie vakantie. Zoek gîtes Frankrijk te huur. Zoek je een gîte met zwembad of een diervriendelijk of kindvriendelijk gîte? Zoek en vind op Gîtes-frankrijk.be alle gîtes Frankrijk te huur.